Mirserdhët

Mirserdhet ne agjensionin tonë.
Agjensioni jonë është e para, egzistuese, në Stuttgart të Gjermanisë dhe është gjithmonë në shërbim të bashkatdhetarëve që jetojnë dhe punojnë në Diasporë.
Puna dhe veprimtaria jonë, flet më së miri për qasjen tonë serioze në ofrimin dhe organizimin e fluturimeve, udhëtimeve dhe Lundrimeve drejt vendeve shqiptare. Por, mbi të gjitha është numri i madh i udhëtarëve që me besnikërinë e tyre na obligojnë që në të ardhmen në kontinuitet t'ju ofrojmë më tepër siguri dhe komoditet. :)

 

 

 

. . . .