Rezervimi

Ju lutemi Plotësoni Formularin në krah të djathtë.

Shërbimi

Për një shërbim më të suksesshëm ju lutemi plotësoni formularin sa më saktë dhe mundesisht me gjithë kerkesatat qe do ti doni.

Ne në të njejten kohë do të mundohemi qe sa me parë të merni një pergjigje.

 

Saktësia

Saktësia ësht një sherbim i dyanshëm. Prej jush kërkojmë të jenë të sakta plotësimi i formularit në krah të djathtë. Ju lutemi të jepni emrat e pasagjerëve dhe moshën e fëmijëve, nëse udhëtoni me fëmijë.

Numri i Telefonit dhe E-Maili ështe me rrëndesi kështu ne do të mund të ju informojmë për çdo ndryshim në kohë.

 

Formulari i rezervimit për Udhetim

Biletë
"Kthyse" "Një drejtim"
 
Emri:
*
Mbiemri
*
Adresa
 
PLZ / Qyteti / Shteti
 
 
Udhetim
Prej Deri
 
Data e udhetimit    Data e nisjes    Data e kthimit  
 
Udhëtarë
Të rritur Fëmijë Bebe
 
     
Telefoni:
*
Email:
*
Spjegime
 
Deshire e klientit per kontakt permjet:
 

Të gjitha fushat e shënuara me * janë të domosdoshme!